Αναβάλλεται η 14η αγωνιστική της Super League – Η ΚΕΔ δεν ορίζει διαιτητές

διαιτητές Super League

Η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής

Το γεγονός πως θα οριστούν διαιτητές για την 14η αγωνιστική της Super League έκανε και επίσημα γνωστό η ΚΕΔ, με ανακοίνωσή της.

Ηταν το αναμενόμενο απλά πλέον είναι ουσιαστικά επίσημο ότι το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Super League, πρώτη για τον δεύτερο γύρο και όπως είχε αρχικά οριστεί.

Οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέσω ομαδικού κωλύματος που δήλωσαν και αυτόματα απέμενε η σχετική επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί πως δεν θα κατέβουν στα γήπεδα. Αυτή ήρθε πριν από λίγο από την ΚΕΔ.

Η οποία και έκανε γνωστό ότι δεν θα οριστούν ρέφερι για τα επερχόμενα ματς της κατηγορίας και επί του παρόντος μόνο για τη συγκεκριμένη «στροφή» του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα καλεί της διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει για τις δικές της ενέργειες, δηλαδή να αναβάλει και τυπικά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης  Λουτσέσκου: "Βάλαμε παίκτες με εμπειρία και μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε"

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που κατά καιρούς έχουν δεχθεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».