Αρης: Ο Φαμπιάνο διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην γενέτειρα του

Φαμπιάνο

Στην πόλη Σάο Χοσέ ντε Οέστε στην Βραζιλία

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη θα διοργανώσει και φέτος ποδοσφαιρικό τουρνουά στη γενέτειρά του, στη Σάο Χοσέ ντε Οέστε στην Βραζιλία.

Mάλιστα, είναι η τέταρτη φορά που ο έμπειρος 31χρονος κεντρικός αμυντικός προχωράει σε μία τέτοια κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τη διεξαγωγή του τουρνουά, για παιδιά ηλικιακών ομάδων κάτω των 8, των 10, των 12 και των 14 ετών, γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα Social Media. Αναλυτικά, ο Φαμπιάνο αναφέρει: «Με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το IV Fabiano Leismann Cup.

Είναι κάτι περισσότερο από ένας διαγωνισμός, καθώς θα συμμετάσχουν περίπου 700 αθλητές. Αυτοί οι αγώνες στοχεύουν στην αδελφοποίηση μεταξύ των δήμων της περιοχής που γεννήθηκα και στη χαρά να κάνω παιδιά να αγαπήσουν και να εξασκηθούν σε ένα άθλημα. Ανεξάρτητα από τους νικητές, καταλαβαίνω ότι η συμμετοχή προέχει. Ας είναι άλλη μια χρονιά με εξαιρετικούς αγώνες, φιλίες, ιστορίες και γκολ. Καλή επιτυχία στους αθλητές. Μια αγκαλιά για όλους».

Διαβάστε επίσης
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη

Ο Φαμπιάνο, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Άρη – πλην του Σεϊκ Ντουκουρέ που ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας αλλά και τους διεθνείς – προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Αύριο, Παρασκευή (23/9), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ