Χαμός στην Τούμπα για ένα εισιτήριο για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα για να δει από κοντά το ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη (20/2), μέσα σε μία ώρα εξάντλησε όλα τα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει μέσα διαδικτύου και των καταστημάτων “Γερμανός” και την […]

Ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής

Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα για να δει από κοντά το ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη (20/2), μέσα σε μία ώρα εξάντλησε όλα τα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει μέσα διαδικτύου και των καταστημάτων “Γερμανός” και την Τετάρτη σήμερα (21/2), έχει σχηματίσει από τα χαράματα ουρές έξω από ατ εκδοτήρια της Τούμπας.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν τραβηχτεί λίγο μετά τις 7.30 το πρωί (τα εκδοτήρια ανοίγουν στις 9.00) και είναι απόλυτα ενδεικτικές της “τρέλας” που επικρατεί.

Διαβάστε επίσης
Super League: Με ΠΑΟΚ και Αρη το... κυρίως πιάτο

Οι πρώτοι στην ουρά βρίσκονται στην Τούμπα από τις 4 τα ξημερώματα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξίδεψαν από τα άγρια χαράματα από την επαρχία. Με αυτά τα δεδομένα, το sold out αναμένεται να επέλθει σε χρόνο ρεκόρ!

Μάλιστα τα εισιτήρια λόγω του κόσμου που υπήρχε έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας άνοιξαν μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 8:30π.μ.

Πηγή: sport24.gr