Χερμάν Μπούργος για τα… ζώδια ποδοσφαιριστών: «Πρέπει να τα ελέγχεις, Σκορπιοί και Ταύροι είναι συνήθως ηγέτες»

Χερμάν Μπούργος

Προκάλεσε εντύπωση ο πρώην προπονητής του Άρη

Μια συνέντευξη με… ιδιαίτερο περιεχόμενο για τους ποδοσφαιριστές και τα ζώδια τους έδωσε ο πρώην προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Ο Μπούργος, που έμεινε μόνο λίγους μήνες στον Άρη, τόνισε στο tycsports.com, ότι για να “χτίσεις” μία ομάδα, θα πρέπει να γνωρίζεις και τα ζώδια των παικτών, καθώς Σκορπιοί και Ταύροι είναι συνήθως οι ηγέτες.

«Πρέπει να ελέγχεις τα ζώδια σ’ ένα γκρουπ για να δεις τους ηγέτες όπως είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, αλλά χρειάζεσαι και τους Ιχθείς. Έπειτα, πρέπει να παρατηρείς. Έχεις τους χαρούμενους, τους ντροπαλούς και αυτούς που θέλουν μόνο να κερδίζουν… Υπάρχουν αυτοί που θα δώσουν μια μπανάνα σ’ αυτόν που θα τους τη ζητήσει ή αυτός που του αρέσει να παίζει χαρτιά ή κάποιος άλλους που λατρεύει τα ταξίδια. Οπότε, ελέγχουμε τον παίκτη για να δούμε τι ακριβώς μπορεί να μας δώσει. Τα σημάδια (των ζωδίων) βοηθούν να καταλάβεις το επίπεδο συναισθηματικής ισορροπίας μιας ομάδας.

Βλέπω πώς μπορούν να συνδεθούν τα σημάδια, αν είναι γραφτό να το γίνει. Έχω καταλάβει κάτι στα τόσα χρόνια. Σκέψου τους πέντε πιο κοντινούς ανθρώπους σου και θα διαπιστώσεις ότι τα σημάδια επαναλαμβάνονται. Με ποιον θα διατηρήσεις ισχυρή φιλία, ποιον θα αγαπήσεις ή με ποιον θα μαλώσεις. Μου αρέσει να μελετώ τις αλληλοεπιδράσεις. Κάποιες φορές πέφτεις έξω. Προσωπικά πάντα έχω σχέση με Κριούς, Ιχθείς και Ταύρους. Ο Σιμεόνε είναι Ταύρος», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε τρεις από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος τονίζοντας ότι τους ενώνει το ζώδιο. «Δείτε τα σημάδια στον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Φραντσεσκόλι. Όλοι τους ήταν Σκορπιοί. Ηγέτες, παθιασμένοι άνθρωποι με ισχυρό χαρακτήρα, όπως η κόρη μου. Παράλληλα είναι συναισθηματικοί».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr