Χριστοδουλόπουλος: “Το κίνητρο όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι καθημερινό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που ενισχύεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του Αρη και ανέλυσε τους λόγους και τα κίνητρα που έχει για να παίξει στους κίτρινους.

Δείτε επίσης: Και επίσημα στον Αρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Παράλληλα τόνισε ότι το Κλεάνθης Βικελίδης ήταν το πρώτο γήπεδο που επισκέφθηκε ως φίλαθλος μαζί με τον πατέρα του που υποστηρίζει τον Άρη και ελπίζει να είναι και το τελευταίο γήπεδο που θα παίξει.

Για τη μεταγραφή του στον Άρη: “Είναι ο έκτος σταθμός, στην πόλη που γεννήθηκα. Στο πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής μικρό παιδί, Πιστεύω ότι θα είναι σημαδιακό. Εφόσον είναι το πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής, εύχομαι να είναι το τελευταίο σαν ποδοσφαιριστής. Όπως είπα και χθες, εύχομαι να κρατήσει αυτή η συνεργασία για περισσότερο”.

Για τον πατέρα του που είναι υποστηρικτής του Άρη: “Ο μπαμπάς μου είναι Αρειανός. Το έχω πει και σε παλαιότερες στιγμές. Ζούσε γι’ αυτή την ομάδα. Του άρεσε πολύ. Να τον τιμήσουμε και αυτόν”.

Διαβάστε επίσης  Λουτσέσκου: «Στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ»

Για το κίνητρό του να αγωνιστεί στον Άρη: “Το κίνητρο όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι καθημερινό. Από το πώς θα παρουσιαστείς στην προπόνηση, μέχρι και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχεις έξω για να αρμόζει στην ομάδα που είσαι. Αυτό το άθλημα σου δίνει τόσα πολλά και πρέπει να το ακολουθείς πιστά για να είσαι σοβαρός και ωραίος. Όπως είπα και χθες να είμαι παράδειγμα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με μια μεγάλη ομάδα”.

Για το τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον οι φίλοι του Άρη: “Έχουν δει πολλά πράγματα στο παρελθόν. Τα στοιχεία μου τα έχω και προσπαθώ να τα κρατήσω όσο το δυνατόν γίνεται στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν χρειάζονται υποσχέσεις. Προσπαθώ όπου είμαι να τιμώ το ψωμί μου και θα τα δώσω όλα στο γήπεδο”.

Για το ότι ο Άρης περιμένει τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία του Λάζαρου: “Γι’ αυτό ήρθα”.

Για το αν αυτό είναι και το μήνυμα του προς τους φίλους του Άρη: “Αν θα έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα, ναι είναι αυτό. Το πιστεύω και το λέω με το χέρι στην καρδιά”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Θα πάω τώρα στην προπόνηση και θα τα δούμε όλα εκεί”.