Διαιτητές για επεισόδια στου Ρέντη: “Ηρθε η ώρα για σκληρές αποφάσεις”

διαιτητές Super League

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Την στήριξή τους στην Ελληνική Αστυνομία δήλωσαν οι Έλληνες διαιτητές, μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Έλληνες ρέφερι, αφού εκφράζουν την «θλίψη και τον αποτροπιασμό» για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, στη συνέχεια τονίζουν ότι «έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κ.ο.κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με πέτρες και χημικά έξω από το ΑΠΘ

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ