Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Στο πλευρό του Αγρ. Αστέρα μετά το «όχι» της ΕΠΟ για άνοδο στη Super League 2

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την στήριξή του απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα μετά το «όχι» της ΕΠΟ για άνοδο στη Super League 2.

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου

«Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στέκεται στο πλευρό του Αγροτικού Αστέρα, από τον οποίο η ΕΠΟ αφαίρεσε το δικαίωμα συμμετοχής στη Super Legue 2», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

«Δεν είναι δυνατόν μια επιτροπή της ΕΠΟ, ασκώντας τυπολατρικά έλεγχο να καταδικάζει με συνοπτικές διαδικασίες την ομάδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, αφαιρώντας της το δικαίωμα να αγωνιστεί στην κατηγορία που της αξίζει, μετά την άνοδο που κέρδισε πέρυσι στους αγωνιστικούς χώρους», τονίζεται επίσης.

Διαβάστε επίσης  Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βράβευσε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία που διακρίθηκαν το 2023

Ο δήμος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, συντάσσεται «στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, του εξορθολογισμού και της απόλυτης διαφάνειας στα διοικητικά θέματα των ομάδων, όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται με την επιλεκτική επιβολή των πιο αυστηρών μέτρων σε μια ομάδα και μια διοίκηση που με έντιμο αγώνα κέρδισε τη συμμετοχή της στη Super League 2».

Υπογραμμίζεται επίσης πως ο Δήμος και η δημοτική αρχή των 150.000 κατοίκων συμπαρίσταται στον ιστορικό σύλλογο έως την τελική δικαίωση, με δεδομένο ότι εφόσον η άνοδος δεν κρίθηκε στο χόρτο θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. «Η ομάδα μας θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι οποιουδήποτε υπευθύνου και εμείς είμαστε δίπλα της να την στηρίξουμε. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί».