Ενα μήνα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Μελισσανίδη

Μελισσανίδη Μελισσανίδης

Του επιβλήθηκε η μικρότερη προβλεπόμενη ποινή

Του επιβλήθηκε η μικρότερη προβλεπόμενη ποινή

Με 10.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν μήνα τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα συνέβησαν στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μελισσανίδης μετέβη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ, κάνοντας τους επίθεση για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ κατέγραψε στο φύλλο αγώνος την συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ αλλά και του συνεργάτη του, Ι. Παπαδόπουλου, με το το Μονομελές Πειθαρχικό όργανο να μην τιμωρεί καν τον δεύτερο.

Αναλυτικά η απόφαση :

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης (αξιωματούχος), Ι. Παπαδόπουλος (αξιωματούχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»:

Διαβάστε επίσης
Super League: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και στο βάθος... Ευρώπη!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (24.500,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Τέλος, απαλλάσσει τον κ. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.