Επιστολή της ΕΠΟ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 

ΕΠΟ γήπεδο Εθνική ομάδα EURO 2020 Super League

Τι είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Επιστολή στη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα αποστείλει η ΕΠΟ με στόχο να δει τις προϋποθέσεις της ηγεσίας του σταδίου ώστε να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Οι κινήσεις αυτές από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ξεκίνησαν μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και την άρνησή του να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο υπό τον φόβο επεισοδίων, ψάχνοντας έτσι εναλλακτική λύση για το στάδιο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, συμψηφίζοντας ωστόσο και την άρνηση των ανθρώπων των «ασπρόμαυρων» για το ΟΑΚΑ.

Μέσα από την επιστολή της στο ΟΑΚΑ η ΕΠΟ θα επιδιώξει να μάθει αν είναι διαθέσιμο το Στάδιο λόγω των έργων που είναι προγραμματισμένα να γίνουν και για το αν είναι δυνατή η διεξαγωγή στο 2ο 15νθημερο του Μαΐου.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε μέσα από το Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η 24η Μαΐου είναι μια ημερομηνία που παίζει, αλλά επαναλαμβάνω το θέμα είναι να βρούμε γήπεδο. Το ΟΑΚΑ φυσικά είναι μία λύση, όμως δεν το λέει η προκήρυξη. Για να πάμε στο ΟΑΚΑ πρέπει να συμφωνήσουν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δεν ξέρω στο ΟΑΚΑ κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό γιατί μαθαίνω ότι γίνονται έργα στο γήπεδο.

Σαφώς ο ΠΑΟΚ θα αναρωτηθεί γιατί στο ΟΑΚΑ και άλλωστε έχει ζητήσει να μην παίζει στο ΟΑΚΑ με αθηναϊκή ομάδα και γι΄ αυτό εμείς φέτος αλλάξαμε την προκήρυξη και επιλέξαμε ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό. Αν το ΟΑΚΑ μας δώσει το γήπεδο, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν πάμε σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό οπωσδήποτε θα πάμε στο Πανθεσσαλικό όπως λέει κανονικά η προκήρυξη».

Πηγή: Metrosport.gr