Απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα μετά το θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή

δημοτικό γήπεδο Ανω Ηλιούπολης

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Την απόφαση να υπάρχει υποχρεωτικά απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες τραγωδίες με αυτήν του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα, έλαβαν κατά τη διάρκεια της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο άτυχος 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου, με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του αθλητή από την Καρδίτσα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Ο θάνατος του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, σόκαρε την ελληνική κοινωνία, με την ΕΠΟ να συζητά για το τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και να παίρνει την απόφαση να υπάρξει απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας!

Η σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

“Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ.”

Διαβάστε επίσης  Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοινώνει την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ

Πηγή: newsit.gr