Φίλοι του Αρη κατεβαίνουν στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος κλείνει τη θύρα

Παρά την υπουργική εντολή

Παρά την υπουργική εντολή

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δε θα παραχωρήσει τελικά θύρα στους οπαδούς του Άρη, παρά την… άδεια που είχε δώσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών των “κίτρινων” στη Νέα Σμύρνη.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από τους “κυανέρυθρους” κάτι που σημαίνει ότι η Θύρα 1 του γηπέδου θα είναι κλειστή, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, ούτε θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια έξω από αυτή.

Ακολούθησε η… αντίδραση του “SUPER 3”! Ο κεντρικός φορέας των οργανωμένων οπαδών του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Άρη που θα αποφασίσουν τελικά να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα πρέπει να πάνε σε άλλη θύρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η θύρα 1 (φιλοξενούμενων) θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ στην αναμέτρηση με τον Άρη και δεν θα πωλούνται εισιτήρια είτε ηλεκτρονικά, είτε έξω από αυτή».

Η ενημέρωση του “SUPER 3”

«Εφόσον επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση ξεκινάμε νόμιμα μεμονωμένα από την Θεσσαλονίκη. Χαραμίζοντας τον χρόνο μας και τα όποια έξοδα καλύπτοντας 500 χιλιόμετρα για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Διαβάστε επίσης
Αρης: Επιστροφή στα... βάσανα

Θέλετε να μας κάνετε παράνομους στα διόδια της Κατερίνης γιατί ο Πανιώνιος Παρασκευή μεσημέρι αποφάσισε να μην ανοίξει κερκίδα, στα διόδια της Λάρισας η αστυνομία θα μας βαφτίσει υποψήφιους εγκληματίες που κατεβαίνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί δεν θέλει την παρουσία μας στην Ν. Σμύρνη , στην Λαμία έχουμε καταντήσει τελείως παράνομοι επειδή αποφάσισε ο Πανιώνιος να κλείσει το εκδοτήριο και μπαίνοντας στην Αθήνα έχουμε καταντήσει τα εξιλαστήρια θύματα που ο καθένας θα τα βαφτίσει όπως θέλει για να εξυπηρετήσει όποιο συμφέρον έχει γύρο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αποφασίστε τελικά σε αυτό το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΕ , υπουργεία , λίγκες και αστυνομία πως θέλετε όλοι μαζί να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας βαφτίζοντας τον φίλαθλο και τον οπαδό σαν υποψήφιο Μ@@ΚΑ.

Περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα μια υπεύθυνη απάντηση από όλους εσάς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@ΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ να διασχίσει την μισή Ελλάδα για να δει την ομάδα του χαραμίζοντας όσα λεφτά έχει στο παντελόνι του καταλήγοντας στο τέλος σαν εγκληματίας σε ένα τμήμα.

Against modern football».