Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τη “Λάμψη”

Σήμερα στην Ευκαρπία Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Η Λάμψη” θα πραγματοποιηθεί σήμ,ερα, Τετάρτη, στις 3:30 το μεσημέρι, στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την ομάδα του ΚΕΑΠ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου), […]

Σήμερα στην Ευκαρπία

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Η Λάμψη” θα πραγματοποιηθεί σήμ,ερα, Τετάρτη, στις 3:30 το μεσημέρι, στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την ομάδα του ΚΕΑΠ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου), δείχνοντας την ευαισθησία τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο στον αγώνα που δίνει καθημερινά ο σύλλογος για καλύτερες συνθήκες νοσηλείας των παιδιών στα παιδοογκολογικά τμήματα.

“Είναι μικρές δράσεις, με μικρό κόστος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γνωρίσει τον σύλλογο και να ευαισθητοποιηθεί. Δεν είναι το τίμημα του εισιτηρίου, όμως μπορεί κάποιος να γίνει δότης μυελού των οστών και να σωθεί ένα παιδάκι. Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να δώσει αίμα, αιμοπετάλια ή δείγμα μυελού των οστών και αυτό είναι πολύ σημαντικό” ανέφερε στο ΑΠΕ ? ΜΠΕ το μέλος του Δ.Σ. της “Λάμψης”, Δημήτρης Σανδάλης.

Η τιμή του εισιτηρίου για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου ανέρχεται στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στη “Λάμψη”.