Για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο κάνει λόγο η ΕΠΟ

ΕΠΟ ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος

Σημαντικές οι εξελίξεις

Σημαντικές οι εξελίξεις

Τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο την περασμένη εβδομάδα, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, την αναστάτωση στο χώρο του αθλήματος, την παρέμβαση της κυβέρνησης και την επιλογή της να προσφύγει στις FIFA – UEFA για ποδοσφαιρικό μνημόνιο, θορύβησαν τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πραγματοποίησε σήμερα σύσκεψη κορυφής με ατζέντα όλα τα προαναφερόμενα θέματα, καθώς σύμφωνα με την εκτίμηση της διοίκησης η εμπλοκή της κυβέρνησης συνιστά παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ενώ οι παράγοντες της ΕΠΟ θεωρούν πως όλες οι ενέργειες που προηγήθηκαν αποσκοπούν στην ανατροπή της διοίκησης.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τις δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές Αρχές, προκειμένου να τεθούν οι ενστάσεις και οι προβληματισμοί που υπάρχουν στις τάξεις της ΕΠΟ. Προσεχώς αναμένεται περαιτέρω αντίδραση, ενώ εντός του μήνα υπάρχει σκέψη να συγκληθεί Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση.