Γιώργος Βασιλειάδης: «Απαιτούνται γενναίες αποφάσεις»

Στον… αέρα το πρωτάθλημα της Super League, μετά και τα γεγονότα της Τούμπας Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με δήλωσή του μιλάει για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν μετά το ματς της Τούμπας. Πρώτη σκέψη του η διακοπή και εξελίξεις με σχετικές επαφές την Δευτέρα (12/3). Ο κ. Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει να κάνει συσκέψεις […]

Στον… αέρα το πρωτάθλημα της Super League, μετά και τα γεγονότα της Τούμπας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με δήλωσή του μιλάει για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν μετά το ματς της Τούμπας. Πρώτη σκέψη του η διακοπή και εξελίξεις με σχετικές επαφές την Δευτέρα (12/3). Ο κ. Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει να κάνει συσκέψεις με FIFA, UEFA και ΕΠΟ. Πάντως, η πρώτη του σκέψη είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Βασιλειάδης τόνισε: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης
Βιεϊρίνια για τα... φιλικά που παίζουν άλλες ομάδες: "Με εμάς πάντα οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω"

Πηγή: www.gazzetta.gr