Η Bild τρολάρει… την Εθνική ομάδα της Γερμανίας!

Καυστικός ο γερμανικός τύπος Το κάζο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι το κυρίαρχο θέμα από το μουντιάλ της Ρωσίας μετά την με 2-0 από τη Νότια Κορέα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης μόλις στη φάση των ομίλων. Κάτι, που είχε να συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google […]

Καυστικός ο γερμανικός τύπος

Το κάζο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι το κυρίαρχο θέμα από το μουντιάλ της Ρωσίας μετά την με 2-0 από τη Νότια Κορέα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης μόλις στη φάση των ομίλων. Κάτι, που είχε να συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έτσι, όπως είναι λογικό, ο γερμανικός Τύπος σχολίασε με καυστικό τρόπο την αποτυχία της “νασιονάλμανσαφτ”, με αποκορύφωμα τη “Bild”, η οποία αποφάσισε να βάλει τον ίδιο τίτλο που είχε χρησιμοποιήσει μετά το 7-1 επί της Βραζιλίας, στον ημιτελικό του παγκοσμίου το 2014. “Χωρίς λόγια”, είναι ο τίτλος της “Bild”, η οποία χρησιμοποιεί μία φωτογραφία του απογοητευμένου Τόνι Κρόος, εν αντιθέσει με το 2014 που είχε τον Γερμανό μέσο να πανηγυρίζει μαζί με τον Σάμι Κεντίρα.

Πηγή: www.sport24.gr