Η Ελλάδα διεκδικεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2030!

Mundial 2022

Μαζί με Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία Βαλκανική ποδοσφαιρική… συμμαχία! Το σχέδιο του να αναλάβουν Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία από κοινού μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βάρνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2030.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του […]

Μαζί με Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία

Βαλκανική ποδοσφαιρική… συμμαχία! Το σχέδιο του να αναλάβουν Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία από κοινού μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βάρνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2030.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε ότι οι τέσσερις χώρες συζητούν το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν από κοινού μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σε βάθος 10ετίας. “Αυτήν την ιδέα θα την επεξεργαστούμε περαιτέρω από κοινού”, συμπλήρωσε. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος επεσήμανε ότι “αξίζει τον κόπο να υποβάλουμε μια πρόταση οι τέσσερις χώρες, προκειμένου να φιλοξενήσουμε από κοινού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2030”.

Διαβάστε επίσης
Συνεργασία της Upiria και της Γερμανικής ΜG-Sports για τον αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Να τονιστεί μάλιστα πως είναι κάτι που έχει δουλέψει εδώ και καιρό ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, μαζί με τον ομόλογό του της Βουλγαρίας, με τον πρωθυπουργό να καταθέτει την πρόταση στην Βάρνα όπου βρίσκεται στις άλλες τρεις χώρες και από κοινού θα διεκδικήσουν το Μουντιάλ σε 12 χρόνια από τώρα.

Πηγή: www.sport24.gr