Ιβάν Σαββίδης: Κρατάει την κούπα του πρωταθλητή πάνω σε μαύρο άλογο (ΦΩΤΟ)

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ κούπα τρόπαιο άλογο φωτογραφία

Η νέα εμφάνιση του προέδρου του ΠΑΟΚ

Χθες (30/05) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε μία φωτογραφία με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, να κρατάει με καμάρι το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην ήταν στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος επί της προεδρίας του, ωστόσο χάρηκε αυτή την επιτυχία όσο κανείς άλλος.

Μετά την πρώτη ανάρτηση της ΠΑΕ, με φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να σηκώνει το τρόπαιο, ο γιος του Νίκος δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία του στα social media, η οποία τον απεικονίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καβάλα σε ένα μαύρο άλογο να κρατά την κούπα και να χαμογελά.

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ κούπα τρόπαιο άλογο φωτογραφία

Διαβάστε επίσης  ΠΑΟΚ: Βελτιώθηκε αλλά έχασε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Εχει πλέον μια μακριά γενειάδα και όπως λένε στενοί συνεργάτες του, σχεδιάζει την επόμενη μέρα του συλλόγου. Τις διαδικασίες στην Ελλάδα, «τρέχουν» οι δύο γιοι του, Νίκος και Γιώργης που βρίσκονται καθημερινά σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του.

«Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μετά την στέψη στην Τούμπα και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.

Ιβάν Σαββίδης