Ιβάν Σαββίδης προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Να γίνετε η ασπίδα μας”

Τι ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατεύσει την ομάδα από κάθε προβοκάτσια ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με ανακοίνωσή του. Τονίζει δε, πως “ενωμένοι θα σταθούν απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή”. Αναλυτικά το μήνυμα του κ.Σαββίδη: Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη […]

Τι ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατεύσει την ομάδα από κάθε προβοκάτσια ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με ανακοίνωσή του. Τονίζει δε, πως “ενωμένοι θα σταθούν απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή”.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ.Σαββίδη:

Αγαπητοί φίλοι,
απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν.

Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Διαβάστε επίσης
Europa League: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Αϊντχόφεν

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης