Καρυπίδης: “Οταν το Βικελίδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα, σας ευχαριστώ”

Αρης Καρυπίδης

Ικανοποιημένος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης

Ο Αρης μέσα σε δεκαπέντε λεπτά κατάφερε να πετύχει μία ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ (3-2) και να εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και μία μέρα μετά το ντέρμπι με την Ένωση έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Χθες βίωσα τις πιο συγκλονιστικές στιγμές από την ημέρα που βρίσκομαι στον Άρη»!

«Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον Άρη. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που ονειρευόμαστε. Και θα γίνει αυτό.

Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άκη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημερινό μερίδιο της επιτυχίας. Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος. Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελιδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Σας ευχαριστώ».

 

Διαβάστε επίσης
Για δύο χρόνια στον Αρη ο Παπέ Σεϊκ Ντιοπ