Καταγγέλει απειλές κατά της ζωής του ο Θεόδωρος Καρυπίδης – «Θα σε τσιμεντώσουμε»

Καρυπίδης

Μεταβαίνει στον Εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης

Καταγγελία πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του έκανε ο σήμερα (5/9) ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Οπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε σχετική ενημέρωσή της, μετά τη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Καρυπίδης δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο με απόκρυψη, στο οποίο του είπε: «εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε. Δεν γλιτώνεις»!

Δείτε επίσης: Καρυπίδης: “Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι, τώρα μας κυνηγάει παντού, θέλει να κάνει ζημιά στον Αρη”

Ο Καρυπίδης αυτή την ώρα πηγαίνει στον Εισαγγελέα για να αναφέρει το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του Αρη Θοδωρής Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, τα οικονομικά του club, τους Μάντζιο, Τερζή, Παλίκουτσα, τις σχέσεις του με τους άλλους μεγελομετόχους ομάδων, τους υποψήφιους επενδυτές αλλά και τους στόχους του στον σύλλογο.

-Για το μέλλον της ομάδας μετά από οκτώ χρόνια που είναι στο “τιμόνι” της:

«Κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον Αρη, ώστε να εξελίσσεται συνέχεια. Γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να μεγαλώσει. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να είναι ψύχραιμος. Θέλει υπομονή. Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε. Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ντιναμό, δεν είχαμε και τύχη… Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Εγώ δέχομαι την κριτική. Το να μειώνουμε την προσπάθεια, να ξεχνάμε τι έχει γίνει… Δεν θέλω να σας πω τί μηνύματα δέχομαι. Να πεθάνω, να βγάλω καρκίνο εγώ και η οικογένειά μου. Με αφήνουν έκπληκτο… Κάθε μέρα μιλούν για επενδυτές. Οκ, να φύγει ο Καρυπίδης. Ποιός θα έρθει όμως; Υπάρχει κάποιος που ήρθε και δεν δέχθηκα να συζητήσω; Η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή και όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρότασή του».

-Για τις σχέσεις με τους προέδρους των άλλων ομάδων:

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Εχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Αρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Αρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός».

Πηγή: pressaris