Κωμικοτραγικές καταστάσεις: Η ΕΠΟ ψάχνει τώρα νέο γήπεδο για τον τελικό

ΕΠΟ γήπεδο Εθνική ομάδα EURO 2020 Super League

Τελικά αυτός ο τελικός του Κυπέλλου που θα γίνει;

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα (27/4) ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 24/5. Λίγες ώρες αργότερα, ψάχνει πάλι γήπεδο!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει… Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ  θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά η αντίδραση της Επιτροπής Διαχείρισης του γηπέδου, άλλαξε εκ νέου τα πλάνα της.

Στην Ομοσπονδία φαίνεται ότι ήταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο γεγονός και έτσι γίνεται λόγος για άμεση ανακοίνωση νέας έδρας, στην οποία θα υπάρχει η δυνατότητα και για οπαδούς στην κερκίδα.  Μετά λοιπόν την ανακοίνωση από την Επιτροπή του Πανθεσσαλικού, η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής: Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας» ανέφεραν από την ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης  ΠΑΟΚ: Κύπελλο Ελλάδας και νταμπλ για τις «ασπρόμαυρες» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ως εκ τούτου η αναζήτηση ξεκινά από το «μηδέν» με ζητούμενο ποια γήπεδα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα, με κυριότερη εκείνη της «ουδέτερης έδρας».

Το σενάριο του ΟΑΚΑ είναι δύσκολα υλοποιήσιμο, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στη φυσική έδρα της μίας φιναλίστ (ΑΕΚ), άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ουδέτερο έδαφος.

Επιπροσθέτως, στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες και κατά τρίτο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη διοίκησή του και την ΕΠΟ, καθώς η πρώτη έχει κάνει λόγο για οφειλές της Ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της απάντησε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Δεν απομένουν λοιπόν παρά γήπεδα της επαρχίας, όπως για παράδειγμα οι «Ζωσιμάδες» στα Γιάννενα, το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας και η AEL FC Arena, που περίπου ισαπέχουν από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ελπίζουμε αυτή η φαρσοκωμωδία να μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα…