Ξανά στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

 Στην Καμάρα θα στηθεί εξέδρα στην οποία θα μιλήσουν μέλη της οικογένειας των «ασπρόμαυρων» Το δίκιο τους συνεχίζουν να ψάχνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση, που φέρει την υπογραφή όλων των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί γνωστοποίησαν την πρώτη από μια σειρά κινητοποιήσεων. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4) στις 15:00 […]

 Στην Καμάρα θα στηθεί εξέδρα στην οποία θα μιλήσουν μέλη της οικογένειας των «ασπρόμαυρων»

Το δίκιο τους συνεχίζουν να ψάχνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση, που φέρει την υπογραφή όλων των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί γνωστοποίησαν την πρώτη από μια σειρά κινητοποιήσεων. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4) στις 15:00 στην Καμάρα θα γίνει συλλαλητήριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί με πορεία προς το στάδιο της Τούμπας.

Στην Καμάρα θα στηθεί εξέδρα στην οποία θα ανέβουν και θα μιλήσουν μέλη της οικογένειας του Δικεφάλου και με την ολοκλήρωση των ομιλιών οι συγκεντρωμένοι θα κινηθούν προς το στάδιο της Τούμπας. Εκεί θα στηθεί γιγαντοοθόνη για την παρακολούθηση της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (19:30), η οποία είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης
Σκωτσέζικη «σφυρίχτρα» στο ΠΑΟΚ - Ομόνοια