Κύπελλο Ελλάδας: Ο «πόλεμος» για τον τελικό καλά κρατεί – Πανθεσσαλικό: «Μπορεί να γίνει σε κάποιο χωράφι»

Πανθεσσαλικό τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Απίστευτη η ανακοίνωση της Επιτροπής του γηπέδου

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε νωρίτερα, πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα γίνει οριστικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η Επιτροπή Διαχείρισης του γηπέδου όμως έχει διαφορετική άποψη.

Μάλιστα, εξέδωσε και μία σκληρή και άκρως ειρωνική ανακοίνωση, βάζοντας… φωτιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που όλοι τον περιμένουν στις 24 Μαΐου αλλά κανείς δεν… τον θέλει.

Αφού αρχικά χαρακτηρίζει την επιτροπή της ΕΠΟ, «εκτελεστική της πλάκας», ξεκαθαρίζει πως ο τελικός στο Πανθεσσαλικό «αποκλείεται να γίνει» και προτείνει «να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού

Δείτε αναλυτικά, την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Διαβάστε επίσης  Δεν κοιμήθηκε η Θεσσαλονίκη: Πάρτι με πυρσούς και βεγγαλικά από οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Αρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».