Μαζική συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καμάρας, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την τιμωρία της ομάδας τους για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του κόσμου είναι μαζική, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενόψει της αυριανής εκδίκασης της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης με την […]

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καμάρας, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την τιμωρία της ομάδας τους για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του κόσμου είναι μαζική, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενόψει της αυριανής εκδίκασης της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί.

Στη συγκέντρωση βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Χρήστος Τερζανίδης, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Γιώργος Χ. Γεωργιάδης και Κούλης Αποστολίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και μέλη των τμημάτων υποδομής του “Δικεφάλου”.

Διαβάστε επίσης
Το θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Europa League

Παράλληλα, η οδός Εγνατία παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Ακολούθησε ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης με ιδιαίτερο παλμό, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως συμμετείχαν και πολλές οικογένειες.

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr