Ντοκουμέντο: Τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή μέσα από το αεροπλάνο

«Μοιάζει να διαλύεται στον αέρα!… Φοβάμαι»

«Μοιάζει να διαλύεται στον αέρα!… Φοβάμαι»

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με ηχητικά μηνύματα από τις τελευταίες κουβέντες του γνωστού ποδοσφαιριστή, Εμιλιάνο Σάλα, μέσα από το αεροπλάνο, λίγο πριν χαθεί το σήμα του και ενώ το θρίλερ με τον εντοπισμό του μοιραίου Piper Malibu συνεχίζεται.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής επέβαινε στο αεροσκάφος προκειμένου να μεταφερθεί στο Κάρντιφ και να ξεκινήσει την θητεία του στη νέα του ομάδα. Ωστόσο η χαρά του μετριαζόταν από την κούραση αλλά και τις ανησυχίες του για την κατάσταση του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις βρετανικές και τις γαλλικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ περίπου 20 χιλιόμετρα από το νησί Γκέρνζι, χωρίς να εκπέμψει σήμα κινδύνου και χωρίς να αναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα στον Πύργο Ελέγχου.

Ο ίδιος φαίνεται πως συνηδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης και εξέφρασε τους φόβους του.

«Πώς τα πάτε παιδιά; Δεν φαντάζεστε πόσο κουρασμένος νιώθω τώρα. Ήμουν στην Νάντη για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες, και δεν κάθισα λεπτό. Τώρα ταξιδεύω με ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, είναι τρελό, και από αύριο ξεκινάω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα», αναφέρει η πρώτη καταγραφή του Αργεντινού.

Το δεύτερο μήνυμα που κατέγραψε και προοριζόταν στους φίλους του είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό καθώς αναφέρει καθαρά ότι φοβάται: «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, ίσως πρέπει να ενημερώσετε να στείλουν κάποιον να με βρει. Αρχίζω και φοβάμαι».

https://twitter.com/FootballVines/status/1087853583415033859?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1087853583415033859&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tanea.gr%2F2019%2F01%2F23%2Fworld%2Fta-teleytaia-logia-tou-emiliano-sala-sto-aeroplano-moiazei-na-dialyetai-ston-aera%2F

Πηγή: tanea.gr