Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δέχθηκε απειλητικά μηνύματα από οπαδούς

Ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα για την κανονική περίοδο της Super League, Έσπεν Έσκας αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε.

Ο Έσπεν Έσκας μίλησε στην ιστοσελίδα VG και κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, αποφασίζοντας μάλιστα να δώσει φωτογραφίες, (screenshots) στην ιστοσελίδα από τα μηνύματά του αυτά.

«Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου», «Έλα στην Αθήνα μπ@@@@ρδε κι αν γλιτώσεις τον φόνο θα είναι θαύμα. Ντροπή σου», ήταν κάποια από τα μηνύματα που δέχθηκε ο διαιτητής.

Για το γεγονός ότι βρήκαν το κινητό του και έστειλαν τα μηνύματα, ο διαιτητής σχολίασε: «Ναι, ήταν συναρπαστικό. Δεν μπορούσα να δουλέψω τις επόμενες ώρες. Πραγματικά «βάρεσε κόκκινο» και ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω συνηθίσει από άλλες διεθνείς αποστολές».

Διαβάστε επίσης  Κύπελλο Ελλάδας: Για την ανατροπή στην Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, πρόσθεσε: «Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν τον αγώνα και αισθανόσουν πως υπήρχε τόση αστυνομία και στρατός όσοι ήταν και οι οπαδοί, παρ’ ότι δεν επιτρέπονται οπαδοί των φιλοξενουμένων.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν ένα ιστορικό βίας και φόνων, οπότε οι εκτός έδρας οπαδοί απαγορεύονται. Κι αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι καλό για μας τους διαιτητές. Είχαμε αστυνομική προστασία από και προς το γήπεδο οπότε αισθανόμασταν σχετικά ασφαλείς».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi