Οριστικό: Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας

κύπελλο κυπέλλου Ελλάδας

Δεν έχει οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί με την παρουσία κόσμου στο γήπεδο

Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που συνεδρίασε σήμερα (27/4).

Η ημερομηνία πέρασε από χίλια κύματα, υπήρξαν πολλές αλλαγές όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά η… μπίλια κάθισε τρεις ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές και δέκα ημέρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Υπήρξε σκέψη μήπως γίνει ο τελικός στις 23 Μαΐου, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε αυτή η λύση, ενώ αναφορικά με τη 19η Μαΐου που έπεσε δυνατά στο τραπέζι κατόπιν επιθυμίας των ομάδων, η λύση αυτή δεν προχώρησε λόγω της αστυνομίας που δεν ήθελε τελικό δύο 24ωρα πριν τις κάλπες.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί με την παρουσία κόσμου στο γήπεδο. Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συναίνεσε για τη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο μόνο με την προϋπόθεση ότι οι δύο φιναλίστ δεν θα πάρουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο 400 προσκλήσεις, ενώ παρόμοια ήταν και η θέση της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης  Ξεκινά στην Ρόδο το Super Cup - Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Πηγή: sport24.gr