ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα στοιχεία στην απολογία για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες δέκα-δεκαπέντε μέρες

Για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απολογήθηκε σήμερα (31/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έφεραν νέα στοιχεία στη δημοσιότητα ενώ έριξαν τις ευθύνες στην αστυνομία και τη στάση που τήρησε σε όλη τη διάρκεια του τελικού.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες δέκα-δεκαπέντε μέρες καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπομνήματα έως τις 9 Ιουνίου.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλου, Μάκη Γκαγκάτση, το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και τον νομικό της Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Διαβάστε επίσης
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι την αντίζηλο της

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στην επιτροπή πολλά νέα στοιχεία και ντοκουμέντα από βίντεο και φωτογραφίες με απρόκλητες επιθέσεις και άσκοπη χρήση χημικών κατά φιλάθλων κάθε ηλικίας, αλλά και οικογενειών, που παρακολούθησαν τον τελικό από την κερκίδα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα επισημάνθηκε και η παντελής έλλειψη της Αστυνομία από τους απαιτούμενους ελέγχους κατά την είσοδο στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με “καμπάνα” της έδρας της, τιμωρία από 2 έως 4 αγωνιστικές και πρόστιμο ενώ με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα κινδυνεύει ο Μάκης Γκαγκάτσης για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διακοπή του αγώνα.

Πηγή: sport24.gr