Πανθρακικός: “Ο παίκτης του Εθνικού χτύπησε ύπουλα ποδοσφαιριστή μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξακολουθεί να υπάρχει η κόντρα του Πανθρακικού με τον Εθνικό για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Κομοτηνή, όπου διακόπηκε λόγω συμπλοκών των παικτών.

Ο Εθνικός έβγαλε φωτογραφία και κατήγγειλε ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή του Σπύρου Γεωργούση ο οποίος και κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν, ο παίκτης που δέχτηκε επίθεση έμεινε μια νύχτα στο κρατητήριο και η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα.

Δύο ημέρες μετά τον αγώνα έβγαλε ανακοίνωση και ο Πανθρακικός, στην οποία καταγγέλλει ότι ο Γεωργούσης νωρίτερα είχε έναν ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού. Μάλιστα συνοδεύεται και με βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Επειδή πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός αλλά ίσως φανερώνει και αδυναμία ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Αρχικά, σαν ποδοσφαιρικός Οργανισμός καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία και κάθε έκφανση της στους αγωνιστικούς χώρους και την κοινωνία γενικότερα.

Με έκπληξη όμως διαβάσαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πειραιώς Σπύρου Γεωργούση, όπου ανέφερε πως “ήρθα στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο, για να παίξω μπάλα και για τίποτα άλλο!

Διαβάστε επίσης  Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κλάους Αθανασιάδης

Τελικά είμαι αυτός που δέχτηκε χτυπήματα, ενώ πήγα να χωρίσω και να ηρεμήσω τα πνεύματα μετά το μαρκάρισμα που έγινε. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι κατηγορούμενος ότι εγώ χτύπησα ενώ χτυπήθηκα και τρέχω από νοσοκομεία σε κρατητήρια χωρίς να φταίω. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ άλλο”.

Το βίντεο όμως φανερώνει πως ο κ. Γεωργούσης δεν ήρθε στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο και ούτε πήγε να χωρίσει τη συμπλοκή αλλά αντίθετα φαίνεται ξεκάθαρα πως χτυπά ύπουλα τον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Σαπνάρα, ένα παιδί διαμάντι. Αλήθεια κύριε Γεωργούση έτσι χωρίζετε εσείς τις συμπλοκές;

Αλήθεια όλοι αυτοί που μας έχετε βάλει στη γωνία και ισοπεδώνετε απόλυτα την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας μέσω ενός φωτογραφικού κλικ, τί έχετε να πείτε για τον αθώο και θύμα Γεωργούση, που χτυπά έτσι ύπουλα έναν συνάδελφο του;
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, φορείς και δικαστές των Social Media που σπεύσατε να βγάλετε ανακοίνωση, τί έχετε να πείτε τώρα;

Το βίντεο τα λέει όλα… «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές…».