ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Τι λένε οι ειδικοί για την επίμαχη φάση του γκολ

Δύσκολη φάση, σύμφωνα με τους καθηγητές διαιτησίας Διαβάστε τις απόψεις των καθηγητών διαιτησίας για το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο επόπτης Ποντίκης πήρε τη φάση πάνω του, θεωρώντας ότι ο Μαουρίσιο, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση και άρα το γκολ του Βαρέλα δεν έπρεπε να μετρήσει. Όλοι οι […]

Δύσκολη φάση, σύμφωνα με τους καθηγητές διαιτησίας

Διαβάστε τις απόψεις των καθηγητών διαιτησίας για το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο επόπτης Ποντίκης πήρε τη φάση πάνω του, θεωρώντας ότι ο Μαουρίσιο, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση και άρα το γκολ του Βαρέλα δεν έπρεπε να μετρήσει. Όλοι οι πρώην διαιτητές που τοποθετήθηκαν υπογράμμισαν τη δυσκολία της φάσης.

Ο Ηρακλής Τσίκινης ισχυρίστηκε ότι δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και άρα το γκολ έπρεπε να μετρήσει. «Εγώ δεν θα το μετρούσα», είπε από την πλευρά του ο Περικλής Βασιλάκης, τονίζοντας πως ούτε τώρα, ούτε κι αν το μετρούσε ο διαιτητής δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα και στάθηκε στον κανονισμό, που όντως είναι ασαφής ως προς την ερμηνεία.

Διαβάστε επίσης
Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Πάμπλο Γκαρσία - Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι «αν και η φάση είναι δύσκολη, το γκολ έπρεπε να μετρήσει», θεωρώντας πως ο Μαουρίσιο δεν προσπαθεί να έχει συμμετοχή στη φάση, ούτε να παρενοχλήσει τον Μπάρκα.

Δείτε την επίμαχη φάση από τη μετάδοση της Novasports εδώ

Πηγή: gazzetta.gr