ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική αγκαλιά του Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ η αγκαλιά του Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη

Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του

Με τη ψυχή του πανηγύρισε ο μικρός Γιαννάκης την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα πήρε και μια μεγάλη αγκαλιά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την επιτυχία της ομάδας που έχει στην καρδιά του.

Δείτε επίσης: Ατελείωτο πάρτι ως το πρωί για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Ο μικρός Γιαννάκης -με τη βοήθεια του πατέρα του- βρέθηκε κοντά στο βάθρο που στήθηκε στην Τούμπα και είδε πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ να τον αγκάλιαζαν πριν πάρουν θέση για την απονομή.

Διαβάστε επίσης  Συγκινητική πρωτοβουλία από τον ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα έξοδα για να σταθεί στα πόδια του ο μικρός Γιαννάκης

Μεταξύ αυτών κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος έδωσε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά τον μικρό Γιαννάκη, με τον πιτσιρικά να “βγάζει” ένα τεράστιο χαμόγελο.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης είδε από κοντά το Άρης – ΠΑΟΚ και μάλιστα είδε τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χουλιάν Κουέστα, να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά και μια φανέλα της ομάδας.