ΠΑΟΚ: Προς το Χορστ ο Εσίτι

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 25χρονου Νιγηριανού λόγω της θητείας του στην Πορτογαλία και τον περιμένει στο Χορστ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 25χρονου Νιγηριανού λόγω της θητείας του στην Πορτογαλία και τον περιμένει στο Χορστ

Κλείνει και τυπικά σήμερα η υπόθεση αμυντικό χαφ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος αποκτά για τη θέση τον Άντερσον Εσίτι, ο οποίος θα μεταβεί στο Χορστ για την προετοιμασία της ομάδας ώστε να προβάρει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Δικέφαλος του Βορρά προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει με δεδομένο πως δεσμευόταν με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και πλέον κάνει δικό του τον Εσίτι, δίνοντας ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Αμπέλ Φερέιρα.

Διαβάστε επίσης
Basket League: «Τζάμπολ» σήμερα με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 25χρονου Νιγηριανού λόγω της θητείας του στην Πορτογαλία και πλέον τον περιμένει στο Χορστ.

Ο Εσίτι βρίσκεται καθ´οδον για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες το ταξίδι του για να δώσει σάρκα και οστά στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Το απόγευμα θα έχει μια πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες, φορώντας για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα».