Προσγείωση για την Εθνική ομάδα – Ηττα στο Μαυροβούνιο (0-1)

Δεν είχε την ίδια καλή παρουσία η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου όπως την Παρασκευή στην Ρουμανία.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο Μαυροβούνιο με 1-0 έπειτα από μέτρια εμφάνιση με ελάχιστες καλές φάσεις.

Σε αντίθεση με το προ ημερών παιχνίδι στη Ρουμανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε συνοχή και δεν ήταν καθόλου απειλητικό στο πρώτο μέρος. Είχε μεν την κατοχή αλλά έλειπαν οι ιδέες και οι γηπεδούχοι με περισσότερη διάθεση δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν έφτασαν στο γκολ.

Αυτό που δικαιούνταν βάση της εμφάνισης, το τέρμα δηλαδή, το σημείωσαν οι παίκτες του Μαυροβουνίου στο 59΄ με τον Οσμαγιτς. Η Ελλάδα βγήκε μπροστά, έδειξε περισσότερη διάθεση, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Διαβάστε επίσης  H ελληνική παραλία που μπήκε στη λίστα με τις καλύτερες του πλανήτη

Μαυροβούνιο (Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς, Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Ραϊτσκοβιτς, Γιάνκοβιτς (82΄ Γιάνιτς), Όσμαγιτς (82΄ Ράκονιακ), Κρίστοβιτς, Γιόβετιτς (46΄ Εράκοβιτς).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (76΄ Αλεξανδρόπουλος), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης (61΄ Μάνταλος), Μπουχαλάκης (76΄ Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61΄ Χατζηγιοβάνης), Παυλίδης (61΄ Γιακουμάκης), Πέλκας.