Σοκ στον ΠΑΟΚ: Χανει τη σεζόν ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ

Μπαίνει στο χειρουργείο

Μπαίνει στο χειρουργείο

Κακά τα μαντάτα σχετικά με τον τραυματισμό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός στόπερ εξετάστηκε από τον επικεφαλή του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’ αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν θ’ αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν και η απουσία του δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Διαβάστε επίσης
Για το θετικό αποτέλεσμα στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ

“Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη”.