Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη ο Πίτερ Ετεμπό

Ετεμπό

Ενισχύεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης

O Πίτερ Ετεμπό βρίσκεται από το μεσημέρι τις Τρίτης 4 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη.

Ο 26χρονος Νιγηριανός μέσος είχε συμφωνήσει προ ημερών με τον Αρη και έφτασε στην Ελλάδα, αφού λύθηκε το θέμα με τη visa του, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κίτρινων».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Ζουμπούλης, υποδέχθηκε τον πρώην άσο της Στόουκ στο αεροδρόμιο Μακεδονία. «Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου, αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ετεμπό δείχνοντας τη διάθεσή του να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Άλαν Πάρντιου. «Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή μας, καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά».

Αναφορικά με το αν έμαθε για τον Άρη, ο Ετεμπό είπε: «Καταρχήν είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω».