Ταυτοποιήθηκαν οπαδοί για επεισόδια σε αγώνα Γ’ Εθνικής

ποδοσφαιριστές σύλληψη ΑΕ Ευόσμου

Πρόκειται για το παιχνίδι Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικού Αστέρα

Πρόκειται για το παιχνίδι Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικού Αστέρα

Τα στοιχεία 22 ατόμων, που φέρεται να συμμετείχαν σε επεισόδια στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής, στην Ημαθία, ταυτοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για υποστηρικτές των ομάδων της Νίκης Αγκαθιάς και του Αγροτικού Αστέρα, που βρέθηκαν αντιμέτωπες τον περασμένο Δεκέμβριο, στο γήπεδο της πρώτης.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με συνέπεια να υπάρξουν τραυματισμοί και να διακοπεί ο αγώνας.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ενας τραυματίας από μαχαίρι σε απόπειρα ληστείας

Τις έρευνες για την ταυτοποίηση των εμπλεκόμενων στα επεισόδια προσώπων διεξήγαγαν αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Αλεξάνδρειας Ημαθίας και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι 20 Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 έως 59 ετών, ενώ τα αδικήματα που τους καταλογίζονται συνδέονται, κατά περίπτωση, με παραβάσεις του αθλητικού νόμου, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης κ.ά. Η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας για τα περαιτέρω.