Το “τελευταίο αντίο” στον Ευγένιο Γκέραρντ (ΦΩΤΟ)

Θλίψη για τον “Γκεραρντάκη” Το «ύστατο χαίρε» στον Ευγένιο Γκέραρντ είπε πλήθος κόσμου σήμερα, που έδωσε το «παρών» στον Άγιο Παντελεήμονα στην Ελιά του Ηρακλείου στην κηδεία του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης. Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι του ΟΦΗ, άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης […]

Θλίψη για τον “Γκεραρντάκη”

Το «ύστατο χαίρε» στον Ευγένιο Γκέραρντ είπε πλήθος κόσμου σήμερα, που έδωσε το «παρών» στον Άγιο Παντελεήμονα στην Ελιά του Ηρακλείου στην κηδεία του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης.

Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι του ΟΦΗ, άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης απέτισαν φόρο τιμής στον “Μίστερ”.

Διαβάστε επίσης
"Εφυγε" ο προπονητής Ευγένιος Γκέραρντ

Την σορό του Ευγένιου Γκέραρντ από το σπίτι του μέχρι τον Ιερό Ναό μετέφεραν οι Ηλίας Πουρσανίδης, Μανώλης Πατεμτζής, Μύρων Σηφάκης αλλά και τα παιδιά της συζύγου του εκλιπόντος, Κατερίνας, οι Μηνάς και Μάνος Παπαδάκης. Ακόμα, στην νεκρώσιμο ακολουθία βρέθηκαν και άλλα «παιδιά» του Ολλανδού, όπως οι Γιάννης Σαμαράς, Νίκκι Παπαβασιλείου, Νίκος Νιόπλιας, Γιώργος Βλαστός, Μίλτος Ανδρεανίδης, Θανάσης Κολιτσιδάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και στενοί του συνεργάτες κατά την 15ετή παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ, γράφει το neakriti.gr.