Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο διεθνής Ιταλός Ντάβιντε Αστόρι

“Εφυγε” ενώ κοιμόταν Θρήνος στο ιταλικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο διεθνής Ιταλός παίκτης και αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, πέθανε σε ηλικία 31 ετών. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο […]

“Εφυγε” ενώ κοιμόταν

Θρήνος στο ιταλικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο διεθνής Ιταλός παίκτης και αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, πέθανε σε ηλικία 31 ετών.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο ξενοδοχείο ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά αφού ο Αστόρι ήταν νεκρός. Το δυσάρεστο νέο το ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα και όπως ήταν λογικό ο σημερινός της αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και η υπόλοιπη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Επέλαση της πανδημίας με 14.931 νέα κρούσματα

Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με την Φιορεντίνα για ανανέωση της συνεργασίας τους.