Θύμα ξυλοδαρμού ο Βράνιες της ΑΕΚ

Σε νέους μπελάδες έμπλεξε ο αμυντικός της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες καθώς φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε καφέ της Μπάνια Λούκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βράνιες έχει απασχολήσει με τα εξωαγωνιστικά του κατορθώματα, τόσο κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, όσο και στην πατρίδα του. Τώρα φαίνεται να πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα επεισόδιο. Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Βοσνίας ο Όγκνιεν Βράνιες ξυλοκοπήθηκε σε καφέ της Μπάνια Λούκα με αφορμή μία γυναίκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Srpska Info, ο Βράνιες βρίσκονταν χθες (7/6) το μεσημέρι σε κεντρικό καφέ της πόλης όταν δέχθηκε την επίθεση ενός άνδρα, μετά τα παράπονα που του έκανε η κοπέλα του!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βράνιες δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με τις αρχές όμως να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες και να συνδέουν τη συγκεκριμένη επίθεση, με την ανάλογη που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο ο ποδοσφαιριστής της Μπόρατς Σάσα, Καϊκούτ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Βράνιες πάντως διέψευσε τον ξυλοδαρμό του, με όχι ιδιαίτερα πειστικό τρόπο, κάνοντας λόγο για βλακείες των ΜΜΕ: «Γράψτε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον… Έχετε καταντήσει βαρετοί με τις βλακείες σας», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «όταν είσαι σαν μπετόν γίνεσαι το θέμα για διάφορα ψέματα».

Πηγή: enikos.gr