Ζαγοράκης: “Η Εθνική Ομάδα πρέπει να μπει στην καρδιά όλων”

Ζαγοράκης

Στην Τούμπα για το φιλικό με την Ονδούρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ονδούρα στην Τούμπα, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ζήτημα τις Εθνικής.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γραμμένο για την συνεργασία που θα έχουμε και δεν θα σταματήσουμε να έχουμε. Από την Τετάρτη και μετά, γιατί πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Έχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα”, τόνισε αρχικά ο Ζαγοράκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Έχω περάσει από αυτόν τον χώρο και μπορώ να τους καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Σίγουρα η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές”.

Άλλωστε, ένα από τα θέματα που θα χειριστεί ο ίδιος προσωπικά, είναι η Εθνική ομάδα, την οποία υπηρέτησε για χρόνια ως ποδοσφαιριστής και θέλει να τη δει και πάλι επιτυχημένη.

Ο Ζαγοράκης θέλει να περνούν τα πάντα από τα χέρια του και μάλιστα θέλει να ηγηθεί της τεχνικής επιτροπής που λαμβάνει αποφάσεις για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και την ανάπτυξή τους, ενώ θα τη στελεχώσει με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Θα περάσει από μικροσκόπιο όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους που ασχολούνται με αυτούς τους τομείς κι όπου χρειαστεί, θα κάνει παρεμβάσεις.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε: “Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους αυτός και η παρέα του. Γνωρίζω τον Θόδωρο και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει”.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.