Ακης Σκέρτσος: «Ο κ. Ανδρουλάκης θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, απάντησε στην επίθεση που έκανε σήμερα (28/5) κατά της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για πρώτη φορά μετά τις εκλογές στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του κόμματός του και έριξε πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και ο Άκης Σκέρτσος απάντησε στην επίθεση τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι να πάρει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του “όχι σε όλα και ναι στο τίποτα”, ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε εξάλλου, ότι «αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ– για να υπάρξει κυβέρνηση, όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».

Διαβάστε επίσης  Σπύρος Ραπανάκης: O πρώην διευθυντής της "Αυγής" εξηγεί γιατί παραιτήθηκε

Για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Άκης Σκέρτσος είπε:

«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi