Ανδρουλάκης: “Από τον πρωθυπουργό δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανδρουλάκης

Τι τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε απάντηση στις δηλώσεις Μητσοτάκη πως απέρριψε πρόσκληση να συναντηθούν όταν εκλέχθηκε πρόεδρος του κόμματος.

Είπε πως δεν έλαβε καμία θεσμική πρόσκληση και πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη συναντήθηκαν μια φορά ενώπιων δημοσιογράφων και ο πρωθυπουργός του ζήτησε να μιλήσουν κάποια στιγμή.

«Με συναντά ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων και μου λέει να τα πούμε οι δυο μας κάποια στιγμή και του απαντώ ότι θα οργανώσουμε μία συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να υπάρχει μια συνάντηση γνωριμίας. Επειδή υπήρχε μια κλιμάκωση της πανδημίας το επόμενο διάστημα αυτές οι συναντήσεις με όλους, όχι μόνο με αυτόν, δεν έγιναν. Εγώ δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Ανδρουλάκης.

Συνέχισε λέγοντας πως η δεύτερη φορά που μίλησε με τον πρωθυπουργό ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Δεν έχω καμία άλλη συνάντηση. Όπου εγώ γνωρίζω εκ των προτέρων τι έχει συμβεί με το Predator, δεν το έχω δημοσιοποιήσει διότι σέβομαι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», σημείωσε.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ με τον Απόστολο Μαγγηριάδη
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Ανδρουλάκης απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΜέΡΑ25 και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Το πρόγραμμά μας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά επειδή την έχω ξανακούσει αυτή την ερώτηση. Το πρόγραμμά μας είναι ένα πρόγραμμα του προοδευτικού ρεαλισμού, μιλά συγκεκριμένα. Πρόσωπα τα οποία έπαιζαν με τη δραχμή δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν κομμάτι ενός σχεδίου μακροπρόθεσμα για τη χώρα».