Ανδρουλάκης: “Για να φοβηθώ μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανδρουλάκης

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Μάϊου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Mεταξύ άλλων μίλησε για τα πολυάριθμα ταξίδια που έχει κάνει -σε πολλά από αυτά μόνος του- και τον κίνδυνο που αντιμετώπισε σε ένα από αυτά. «Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε […]

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Μάϊου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Mεταξύ άλλων μίλησε για τα πολυάριθμα ταξίδια που έχει κάνει -σε πολλά από αυτά μόνος του- και τον κίνδυνο που αντιμετώπισε σε ένα από αυτά.

«Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Τα περισσότερα ήταν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 μέρες. Η Ινδία ήταν επικίνδυνη γιατί πήγαμε και μόνοι μας και το Μεξικό.

Στην Αφρική μου είχε τύχει ένα περιστατικό που συναντήσαμε… Πήγα να περάσω και να δω το Μουσείο Μνημείου Μαρτύρων «Κόκκινος Τρόμος». Ήταν στο κέντρο. Την ώρα που περνούσα απέναντι, ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι κι οι δύο από πίσω μου έβαλαν ένα γυαλί εδώ στην μασχάλη για να χαλαρώσω και να φοβηθώ και να πάρουν το backpack μου. Τελικά κάποιος άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκαν κι έφυγαν. Μου έχουν τύχει διάφορα» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βραδινό talk show του ANT1.