Ανδρουλάκης στην κηδεία του Αντώνη: “Να μη γίνει η κοινωνία ζούγκλα βιαιότητας”

Ανδρουλάκης κηδεία Αντώνη

Τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Στην εξόδιο ακολουθία του Αντώνη Καρυώτη, παρέστη σήμερα (8/9) το πρωί της ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε “Έχουμε χρέος να μη γίνει η κοινωνία μας μια ζούγκλα ανισοτήτων, βιαιότητας και διαφθοράς. Και αυτός είναι ο ρόλος τους κράτους”.

Δείτε επίσης: Οι Κρητικοί αποχαιρετούν τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη – Θρήνος στην κηδεία του (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

“Η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη. Στη σκέψη μας υπάρχει ένα τεράστιο «γιατί». Γιατί κάποιοι έχουν αποκτηνωθεί κι συμπεριφέρονται με βίαιο και αποτρόπαιο τρόπο σε αδύναμους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης  Συνάντηση Στέλιου Αγγελούδη με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Έχουμε χρέος να μη γίνει η κοινωνία μας μια ζούγκλα ανισοτήτων, βιαιότητας και διαφθοράς. Και αυτός είναι ο ρόλος τους κράτους. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε: Αν το λιμενικό ήταν εκεί, αν υπήρχε η παρουσία του κράτους, ίσως σήμερα ο Αντώνης να ζούσε.

Μας αξίζουν περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά και απ’ όσα οδήγησαν δυστυχώς στην αποτρόπαια δολοφονία αυτού του ανθρώπου, του Αντώνη Καρυώτη, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως ο καθρέφτης της κοινωνίας, που πρέπει να αλλάξουμε θέτοντας στο επίκεντρο τους αδύναμους συνανθρώπους μας”.

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI