«Αγγιξα τον θάνατο» ανέφερε σε ανάρτηση ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Κυμπουρόπουλος

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, ενώ σημείωσε πως νοσηλεύτηκε για 12 ημέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έπειτα από επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το γιατρό του και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου και έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του «άγγιξε μέχρι και τον θάνατο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

«Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μέρες που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι περισσότερες στιγμές εκτός ίσως από αυτήν την στιγμή που αισθάνομαι πλέον περισσότερη ασφάλεια, είχαν πολύ πόνο, ατελείωτη αγωνία και φόβο. Μέχρι και το θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα.

Δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό που ανεβάζω μια τέτοια φωτογραφία με τους καθετήρες στο λαιμό μου. Από την άλλη, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν έμεινε καμία φλέβα μου και αναγκάστηκαν οι γιατροί να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα βάζοντας μια κεντρική φλέβα για να παίρνω την απαραίτητη αγωγή. Δεν ήταν εύκολο αλλά τώρα που είμαι καλά, καταλαβαίνω ότι μέσα στη ζωή είναι και αυτά.

Τελικά, με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρέψω υγιής και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Σχίζα, τον γιατρό και συνάδερφό μου που βάζει ψυχή και καρδιά για κάθε ασθενή του όπως και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την επιστημονικότητα τους και την ανθρωπιά τους.

Ευχαριστώ όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!

Την φωτογραφία θα την κρατήσω και θα γυρνάω να την βλέπω για να θυμάμαι ότι όσες φορές κι αν πονέσω, όσο και αν φοβηθώ, κάποια στιγμή το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι.

Υ.Γ. Επειδή είναι λογικό να αναρωτιέστε τι με έκανε να νοσηλευτώ, το πρόβλημα τελικά ήταν πέτρες στη χοληδόχο κύστη που μου προκάλεσαν πολλές επιπλοκές!»