Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του Ανδρέα Πάτση

Πάτσης

Έκρυβε από το “πόθεν έσχες” του

Να αρθεί η ασυλία του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής, με όλους τους ψήφους υπέρ της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ενώ το ίδιο είχε εισηγηθεί ομόφωνα πριν από λίγες ημέρες και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Σχετικό αίτημα έχει διαβιβάσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ζητώντας την άδεια του κοινοβουλίου προκειμένου να ασκήσει δίωξη κατά του κ. Πάτση, για τα αδικήματα της ανακριβούς και ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης και της συμμετοχής κατ’ εξακολούθηση σε εταιρεία αλλοδαπής.

Ένταση ανάμεσα σε Πολάκη και Αθανασίου

Επίθεση εξαπέλυσε από τα έδρανα της βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατά του Β’ προέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Η «έκρηξη» του βουλευτή οφείλεται στο ότι, όπως υποστήριξε ο πρώην υπουργός, δεν ανέγνωσε αναλυτικά ο κ. Αθανασίου τους λόγους που διώκεται ο Ανδρέας Πάτσης.

Διαβάστε επίσης  Βουλή: Ψηφίστηκε με 156 "ναι" το νομοσχέδιο για το νερό

Η ένταση μεταφέρθηκε στα έδρανα με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ των βουλευτών της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.