Μπέος: “Η καραμέλα της ομοφοβίας έλιωσε, προκλητικός και αηδιαστικός ο Κασσελάκης”

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε νέα ανάρτηση μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Αχιλλέας Μπέος τονίζει ότι… έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει.

H ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

“Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά”.

Διαβάστε επίσης  Για ποτό Κασσελάκης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο - Δείτε φωτογραφίες

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, νωρίτερα σήμερα, καταδικάζει «απερίφραστα» τις ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη χωρίς να κατονομάζει ούτε τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ούτε και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων. Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi