Μπέος: “Τα σχολεία θα ανοίξουν την Δευτέρα με δική μου ευθύνη”

Μπέος

Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Βόλου

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου όλα τα σχολεία της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα (2/10).

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο θέμα των σχολείων που δεν είχαν ανοίξει μετά την κακοκαιρία Daniel και το δεύτερο χτύπημα με την κακοκαιρία Elias.

«Τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη θα ανοίξουν τα σχολεία. Θα βγει σχετική ανακοίνωση, και ας βγουν να την ανακαλέσουν. Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο. Αν δύο – τρία σχολεία έχουν πρόβλημα θα το δούμε επί τόπου. Αναφέρομαι σε μικροπροβλήματα. Περιμένω τώρα την έκθεση της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό», είπε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Κλειστοί δρόμοι για να καθαριστούν

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι από απόψε Παρασκευή (29.9.2023) στις 9:30 το βράδυ θα κλείσουν για την κυκλοφορία τρεις βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο του Βόλου ώστε να καταστεί εφικτός ο πλήρης καθαρισμός τους και θα δοθούν και πάλι για την κυκλοφορία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης  "Αναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Λιάγκα και Μπέο - «Δεν έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν gay; - Κλείστε τον τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις λεωφόρους Δημητριάδος και Λαμπράκη και για την οδό Ιάσονος που αποτελούν και τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες με τον υψηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο σε όλη την πόλη.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi