Χρυσάφης (Δήμαρχος Σερρών) στο Thes.gr: “Να βγούμε νικητές κι από αυτή τη μάχη με τον κορονοϊό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σέρρες δήμος Σερρών

Η περιοχή βρίσκεται στο “βαθύ κόκκινο” από την προηγούμενη εβδομάδα

Στο “βαθύ κόκκινο” βρίσκεται από την Παρασκευή ο δήμος Σερρών που καλείται να αντιμετωπίσει και το τρίτο κύμα κορονοϊού.

Οπως είχε γίνει γνωστό, τα ενεργά κρούσματα στο δήμο Σερρών έφτασαν τους 198 από τους 87 την προηγούμενη εβδομάδα, μία αύξηση που άγγιξε το 127,6%.

Η κατάσταση στη γενικότερη κατάσταση προκάλεσε το συναγερμό στις τοπικές αρχές που αναλαμβάνουν να ηγηθούν της προσπάθειας.

Ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στο Thes.gr, μετέφερε την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, εκφράζοντας τη σιγουριά του πως πολίτες και φορείς θα συνεργαστούν εκ νέου ώστε να ξεπεραστεί κι αυτή η κρίση.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: «Πρωταθλήτρια» ξανά στα πρόστιμα η Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες 15 ημέρες παρατηρείται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων. Εύλογα υπάρχει μεγαλύτερη ανησυχία στον κόσμο και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και τον φορέων και των πολιτών”, είπε ο κ. Χρυσάφης και συμπλήρωσε: “Περάσαμε ένα δύσκολο δεύτερο κύμα πανδημίας. Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στο βαθύ κόκκινο. Η συμπεριφορά όλων είναι προς την πλευρά αντιμετώπισης της κατάστασης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε εδώ με κοινωνική ευθύνη για να βγούμε νικητές κι από αυτή τη μάχη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *