Δήμητρα Λιάνη κατά ΓΑΠ: “Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ”

“Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!”

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπολύει σφοδρή επίθεση και κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ σημειώνει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία».

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου με ανάρτησή της στο facebook κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου ότι διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ “40 χρόνια μετά τη μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981” ενώ επισημαίνει ότι “η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα” καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου “έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του”, “έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία”.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

“40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο:

«να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!” καταλήγει η ανάρτηση της κυρίας Λιάνη Παπανδρέου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *